DB News
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom
 
Szavazás
Hogy tetszik az új design?

Design? Hol?
Szódával elmegy
Nem is rossz!
Egész Jó!
Wow!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Modell konverter

::Letöltés::  2006.05.18. 22:45
Rábukkantam egy igen érdekes kis progira, melynek segítségével X és 3DS fájlokat lehet Dark Basic professional formátumba (DBO) konvertálni. Ezen felül a progi mint egy objektum nézőként is szolgál: a betöltött objektumok DBP renderként jelennek meg, és az animációjuk is megtekinthető. A tool egyetlen hibája, hogy nem angol...

Dark AI példa progik

::Hír::  2006.05.10. 16:43
Az egyik TGC fejlesztő közzétett két exkluzív demót a fórumokon, amit a DB Pro készülő kiegészítő csomagjával, a Dark AI-vel alkottak.

Az első demó a három 'kasztot' mutatja be: egy játékbeli karakter lehet barátságos, ellenséges és semleges.
A másik példa pedig a karakterek mozgatásának szemléltetésére hivatott. Mindenkinek ajánlott megszemlélni a gyöngyszemeket!

Dark Physics Infó

::Hír::  2006.05.06. 14:52
"Néhány hónapja a The Game Creators egy vadonat új, izgalmas kiegészítő csomagot fejleszt a DarkBasic Professional-hoz. A 'Dark Physics' egy fantasztikus lehetőséget kínál, hogy kiegészítsd fejlesztéseidet egy magas képességű AGEIA fizikai motorral, amivel teljesen újra fogod értelmezni eddigi játékfejlesztési tapasztalataidat. Mostantól lehetőséged adódik rá, hogy ugyanazt a fizikát használd játékodban, mint amit pl. az Unreal Tournament 2007-ben,Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter-ben, Cellfactor-ben, és a Rise of Nations: Rise of Legends-ben használnak a profi fejlesztők."

6.1-es frissítés bejelentve

::Hír::  2006.05.05. 19:47
A legújabb (azaz 6.0-ás frissítés) is csak nem régiben látott napvilágot, de a fejlesztők, már a következő javításon gondolkoznak. A jövő héten Lee Bamber egy kisebb vakációra indul, de miután visszatért, kezdetét veszi az új update fejlesztése. Az igértetek szerint minden véleményt összeszednek a fórumokról ami az előző verzióval kapcsolatban elhangzott, és ezek alapján fognak dolgozni. Ami már biztos, hogy a program súgója teljesen át lesz alakítva: új design-t kap és tartalmilag is bővebb lesz. A TGC szorgos dolgozói most a Dark Physics és a Dark A.I. megjelenésére koncentrálnak, de ezen túmenően meg fognak jelentetni egy javítást a Dark Game Development Kit-het is.

Példaprogramok tömkelege

::Tutorial::  2006.05.01. 18:50
Egy külföldi játékfejlesztési portálon hasznos példaprogramok lettek összegyűjtve Dark Basic-hez és Dark Basic Pro-hoz. A tutorialok skálája igen színes. Jó turkálgatást mindenkinek! :)

Total Terrain 2.0

::Letöltés::  2006.05.01. 11:46
Rábukkantam egy igen hasznos kis terrain editor-ra, amivel egszerűen lehet 'Advenced Terrain'-t készíteni DB Pro projektekhez. Egy ilyen progi MMO-k vagy stratégiák fejlesztésénél rendkívül hasznos lehet...

Megérkezett a 6.0-ás javítás

::Hír::  2006.05.01. 11:27
A teszt véget ért, így most már mindenki letöltheti a stabil 6.0-ás javítást a Dark basic Professionalhoz. Az új verzió méginkább rágyúr a DirectX 9 lehetőségeire, és a third party DLL-ekre. Mindezek mellet számtalan bugot is kijavít...

Megkezdődött a "Dragon SHMUP" játékkészítő verseny!

::Hír::  2006.05.01. 09:29
A mai napon hivatalosan is megkezdődött a shmup-dev.com által szervezett Sárkányos-lövöldözős játékkészítő verseny.

Mesterséges Intelligencia érkezik

::Hír::  2006.04.30. 19:15
Akit eddig csak az AI megírásától való félelme tartott vissza a játékfejlesztéstől, az most már nyugodtan előveheti a Dark Basic Pro-t, hiszen jövő hónaptól érkezik a Dark AI!

A kiegészítő segítségével könnyebbé válik majd az útvonalkeresés, és intelligenciával ruházhatjuk fel játékunk karaktereit.

TGC magazin kiadásban

::Hír::  2006.04.30. 14:06
A The Game Creators-nál fontolgatják, hogy érdemes lenne-e kiadni egy játékfejlesztési újságot CD melléklettel. Kíváncsian várjuk, hogy végül mi születik ebből az ötletből, hiszen jópáran idehaza is rendelnének néhány példányt.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal